Oproep vrijwilligers voor bestuur, waterpolo en zwemvaardigheid

 

Zoals bij elke vereniging zijn alle activiteiten voor en door de leden. De activiteiten worden georganiseerd door mensen die het leuk vinden om de vereniging helpen. We hebben een aantal vacatures binnen de vereniging omdat een aantal vrijwilligers na soms wel 10 jaar inzet stoppen met de betreffende functie.

We zijn op zoek naar:

Voorzitter
Na 10 jaar voorzitterschap wil onze huidige voorzitter Jeroen de voorzittershamer overdragen. Als voorzitter geef je sturing aan het enthousiaste bestuursteam en leidt je de ALV. Daarnaast bouw je samen met het bestuursteam bruggen met andere partijen die belangrijk voor Albatros zijn.

Secretaris
Ondergetekende stopt met secretariaat. Ik kom door het stoppen van onze zoon te weinig in het zwembad om voldoende contact te hebben met de leden. Als secretaris werk je samen met de dames van de financiële en ledenadministratie. Naast andere administratieve zaken, onderhoud je contact met het zwembad over de badhuur en ondersteun je diverse activiteiten vanuit de bestuurskant. Mocht je vragen hebben stel ze me gerust.

WPC (waterpolo commisie) 
Voor de WPC zijn we opzoek naar versterking van de commissie. De commissie regelt alle (wedstrijd)zaken binnen de waterpolo. Maar ook het kamp en sinterklaas. Voor meer informatie over de invulling van deze functie kan je vragen stellen aan de WPC-commissie.

Teamleider Zwemvaardigheid
Sinds kort is het programma van Zwemvaardigheid aangepast en is Albatros lid van de ENVOZ geworden en kunnen we officiële zwemexamens afnemen.
We zijn op zoek naar lid of ouder die het leuk om de organisatorisch aspecten te regelen. Denk hierbij communicatie met potentiële nieuwe leden, planning, diploma bestellen en registreren.

Zwemvaardigheid
Voor het bestaande team zoeken we versterking. We zoeken enthousiaste mensen die plezier hebben om kinderen iets te leren en hun enthousiasme kunnen overbrengen op de kinderen. De trainingen zijn op zaterdagochtend.

Zwarte piet(en)
Tot slot mocht je bovenstaande functies momenteel niet zien zitten omdat je niet langdurige wil/ kan inzetten. Dan is deze vacature wat voor jouw! Ook dit jaar zal de sint een bezoek brengen aan de jongste leden van Albatros. We zoeken nog mensen die voor zwarte piet willen spelen en begrijpen dat deze leden nog geloven in de goedheiligman (en we dit graag zo willen houden).

Als je vragen hebt over deze vacatures stel ze gerust aan het bestuur of aan de commissie van de betreffende activiteit.

Naast deze vacatures kunnen we altijd hulp op vele vlakken gebruiken. Dus als je wil helpen, laat het ons weten.